Cântăreţii canadieni Shawn Mendes şi Justin Bieber au lansat vineri piesa „Monster”, însoţită de un videoclip regizat de Colin Tilley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shawn Mendes îşi va lansa pe 4 decembrie al patrulea album din carieră, „Wonder”, iar „Monster” este al doilea single extras de pe acest material.

Primul single, care dă titlul viitorului album, a fost lansat la începutul lunii octombrie.

În plus, Mendes va lansa împreună cu Netflix, pe 23 noiembrie, „In Wonder”, documentar realizat de Grant Singer care relatează ascensiunea sa şi este un portret al cântăreţului.

Andrew Gertler, managerul artistului, Shawn Mendes şi Ben Winston sunt producători executivi.

Shawn Mendes a primit, până în prezent, trei nominalizări la premiile Grammy, cel mai recent, în 2019, la categoria „Best Pop Duo/ Group Performance”, alături de Camila Cabello, pentru piesa „Senorita".

Cu peste 50 de miliarde de accesări pe toate platformele de streaming şi 8,6 miliarde de vizualizari pe YouTube, Mendes este unul dintre cei mai populari artişti. În 2017 şi 2018, a condus topul Billboard 21 Under 21 şi a fost inclus şi în lista 30 Under 30 a revistei Forbes.

În 2019, artistul a fondat organizaţia The Shawn Mendes Foundation, care îşi propune să asigure resursele necesare şi să sprijine tinerii care doresc sa schimbe ceva în lume şi care sunt motivaţi de schimbare.

Justin Bieber a lansat recent două single-uri - „Holy”, colaborare cu Chance the Rapper, şi „Lonely”, cu Benny Blanco.

„Holy” a ajuns pe locul 1 în Spotify Global Chart, după ce a fost ascultat de 120 de milioane de ori în săptămâna de debut. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.