Organizatorii Shanghai International Film Festival, unul dintre festivalurile de clasă A din lume, au anunţat miercuri că amână ediţia de anul acesta, ca urmare a situaţiei generate de criza sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul, ajuns la a 23-a ediţie, urma să aibă loc între 13 şi 23 iunie.

Nu a fost anunţată anularea ediţiei, însă nici noi date la care va avea loc aceasta.

„În ciuda impactului pandemiei de Covid-19, pregătirile pentru a 23-a ediţie a Shanghai International Film Festival au progresat constant mulţumită sprijinului şi angajamentului întregii comunităţi cinematografice de acasă şi din străinătate. (...) Noile date vor fi anunţate cât de curând posibil”, se arată într-un comunicat citat de Variety.

Shanghai IFF se alătură astfel unui alt important eveniment de gen din Asia, Beijing International Film Festival, care a renunţat la ediţia fizică de anul acesta, înlocuind-o la începutul lunii cu o prezentare online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.