Cântăreaţa columbiană Shakira i-a anunţat, joi, pe cei aproape 45 de milioane de fani de pe Twitter că va lansa noul album ”El Dorado”, pe 26 mai, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este al 11-lea album de studio al cântăreţei de 40 de ani, o artistă de origine latină care a vândut cele mai multe discuri din toate timpurile.  

Titlul acestui nou album face referire la oraşul mitic pe care primii exploratori spanioli au încercat să-l descopere în urmă cu mai multe secole în Columbia natală. 

În deschiderea acestui album, Shakira a lansat anul trecut un single, ”Chantaje”, în duet cu cântăreţul columbian Maluma, care evocă dorinţa şi tentaţia. Clipul a adunat în foarte scurt timp 100 de milioane de vizualizări pe site-ul Vevo. 

Luna trecută, ea a lansat o a doua piesă, ”Me Enamore”, marcată de ritmuri reggae în care evocă relaţia cu soţul ei, fotbalistul spaniol ”Gerard Piqué, cu care are doi copii. 

Cel mai recent album al artistei a apărut în 2014. Intitulat ”Shakira”, vorbeşte despre maternitate. 

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, născută pe 2 februarie 1977, este cântăreaţă, compozitoare şi dansatoare columbiană cu origini libaneze. După ce s-a lansat pe scena latino-americană în anii 1990, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2002 cu single-ul ”Whenever, Wherever” şi albumului ”Laundry Service”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.