Al patrulea sezon al serialului "The Crown" va fi lansat la nivel global de Netflix în 15 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noul sezon apar prinţesa Diana şi premierul Margaret Thatcher. 

Anii 1970 se apropie de final şi regina Elisabeta (Olivia Colman), alături de restul familiei, caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei soţii adecvate pentru prinţul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

Pe măsură ce naţiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie prim-ministru a Marii Britanii Margaret Thatcher (Gillian Anderson), apar tensiuni între ea şi regină. Acestea se agravează pe măsură ce Thatcher conduce ţara către războiul din insulele Falkland, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

În timp ce relaţia lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer (interpretată de Emma Corrin) oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele uşilor închise.

Producţia Netflix a urmărit povestea familiei regale pe mai multe perioade, începând cu sfârşitul anilor '40 şi începutul anilor '50, odată cu căsătoria reginei Elizabeth şi a prinţului Philip. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.