Serviciul de streaming Apple Music va lansa pe 8 august adaptarea ”Carpool Karaoke”, după proiectul actorului James Corden, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a anunţat iniţial că va lansa în aprilie "Carpool Karaoke: The Series", ca parte a încercării de a trece spre conţinut video original. Data lansării a fost amânată, fără a fi oferite explicaţii.

Serialul pentru Apple Music este o adaptare a unui segment popular ce este difuzat de CBS - "The Late Late Show with James Corden". Actorul merge cu maşina alături de câte o vedetă şi cântă piese cunoscute.

Corden urmează să apară în serialul Apple Music alături de superstarul baschetului LeBron James şi de actorul Will Smith. În alte episoade, vor urca în maşina sa John Legend cu Alicia Keyes şi Taraji P. Henson, dar şi Miley Cyrus alături de tatăl său, Billy Ray Cyrus.

În fiecare zi de marţi va fi lansat câte un nou episod, în timp ce "Carpool Karaoke" va rămâne un segment al emisiunii tv ”The Late Late Show”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.