Henry Cavill, care timp de trei sezoane a interpretat personajul lui Geralt de Riv din serialul "The Witcher", produs de Netflix, a anunţat că nu se va întoarce pentru al patrulea sezon. El va fi înlocuit de actorul australian Liam Hemsworth, fratele lui Chris Hemsworth, care a jucat în special în franciza "Hunger Games".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşa cum se face adesea cu personajele grozave din literatură, pasez ştafeta cu [...] entuziasm pentru a vedea ce are de oferit Liam. Liam, bunul meu prieten, acest personaj este minunat de complex. Sper că-ţi va plăcea ceea ce vei găsi acolo”, a scris Henry Cavill pe Instagram.

 

„Ca fan al The Witcher, sunt încântat să am ocazia să-l interpretez pe Geralt din Rivia. Henry Cavill a fost uimitor în rol şi sunt onorat să-mi transmită ştafeta”, a scris Liam Hemsworth pe reţelele de socializare. "Henry, sunt fan de ani de zile şi ceea ce i-ai adus acestui personaj iubit m-a inspirat". 

Plecarea lui Henry Cavill din "The Witcher" vine la câteva zile după ce s-a anunţat că va reveni în rolul lui Superman. Ultima sa apariţie în serial va fi în cursul anului 2023, pe Netflix. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.