Serialul „Sweet Tooth” va avea un al doilea sezon, alcătuit din opt episoade a câte o oră, a anunţat Netflix vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jim Mickle va fi producător executiv, scenarist, regizor şi showrunner pentru sezonul al doilea. „A fost palpitant şi încurajator să vedem modul în care oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de băiatul nostru căprioară. Suntem încântaţi să continuăm colaborarea cu Netflix şi să-i urmărim în continuare pe Gus şi prietenii săi în călătoria lor extraordinară", a transmis el într-un comunicat.

Alături de Mickle, se vor întoarce în calitate de producători executivi Susan Downey, Robert Downey Jr. şi Amanda Burrell de la Team Downey, precum şi Linda Moran. Evan Moore de la Team Downey se întoarce în calitate de producător. Oanh Ly („Chilling Adventures of Sabrina") va fi co-executive producer pentru sezonul 2.

„Sweet Tooth”, bazat de seria de benzi desenate „Sweet Tooth: Un băiat cu corniţe”, de Jeff Lemire, este produs de Team Downey în parteneriat cu Warner Bros. Television.

Primul sezon al serialului a avut premiera pe 4 iunie 2021 şi 60 de milioane de conturi au ales să îl urmărească în primele patru săptămâni.

„Sweet Tooth” îi are în distribuţie pe Christian Convery în rolul lui Gus, Nonso Anozie, Adeel Akhtar,  Will Forte, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez, Aliza Vellani şi Neil Sandilands. James Brolin este narator.

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbuşire" a creat haos în lume şi a condus la apariţia misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neştiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulţi oameni îi vânează şi se tem de ei. După zece ani petrecuţi în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat pe jumătate cerb, se împrieteneşte pe neaşteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie).

Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd şi de adevăratul sens al cuvântului „acasă". În povestea lor apar aliaţi şi duşmani neaşteptaţi, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare şi periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât şi-ar fi putut închipui vreodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.