Serialul rusesc „Şase locuri goale/ Six Empty Seats”, creat şi regizat de Piotr Todorovski, va fi disponibil în premieră în România, începând cu 2 septembrie, pe unlimited.tiff.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şase locuri goale” este un thriller despre destin. Urmăreşte şase colegi de birou care pierd avionul ce se prăbuşeşte imediat după decolare. Trauma provocată de tragedie şi faptul că au supravieţuit încep să îi macine. Niciunul dintre ei nu a apucat cu adevărat să-şi trăiască viaţa pe care crede că o merită. Nu trece mult şi cei şase pun la cale un plan periculos.

Un nou episod va fi lansat în fiecare joi, de la ora 20:00.

Fiecare episod este relatat dintr-o altă perspectivă, personajele fiind interpretate de Oksana Akinshina, Yuliya Khlynina, Nikita Efremov, Mikhail Efremov, Pavel Tabakov şi Aleksandr Robak.

În 2020, serialul rusesc a fost selectat într-unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate producţiilor de gen din Europa, Seriencamp Festival (Germania), dar şi în programul Content London, conferinţa anuală unde se definesc trendurile în materie de seriale, Rusia fiind unul dintre teritoriile cu cele mai interesante propuneri din ultimii ani.

Primul episod din „Six Empty Seats” a fost proiectat la TIFF 2021, în noua secţiune „Va urma”, dedicată serialelor.

Tot pe platforma TIFF Unlimited, în exclusivitate în România, pot fi vizionate filme proiectate recent la festival: „The Whaler Boy” (câştigătorul Trofeului Transilvania), „Marygoround” (competiţie), „Aviva” (disponibil până pe 1 septembrie), „Los inocentes” şi „Lobster Soup” (Focus Spania), alături de unul dintre succesele ediţiei de anul trecut, „The Heist of the Century”.

Serialul „Six Empty Seats” poate fi accesat pe bază de abonament. Până pe 26 septembrie, abonamentele de 3, 6 şi 12 luni TIFF Unlimited pot fi achiziţionate la preţ redus. În plus, acestea includ acces gratuit pe platformă timp de 1 lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.