Serialul poliţist german „Blochin: La graniţa legii”, realizat de ZDF, va debuta miercuri la TVR 1 şi va putea fi urmărit timp de cinci săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia va fi difuzată, din 7 aprilie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 23:00.

Henry Blochin este un detectiv cu un caracter imposibil şi cu multe probleme personale. Are un trecut întunecat. Când avea 14 ani şi trăia în lumea interlopă berlineză, el a fost împuşcat şi s-a trezit la morgă, fără să-şi mai amintească ceva despre viaţa lui de până atunci. A adoptat numele unui fotbalist şi a început o viaţă nouă: s-a însurat şi a intrat în poliţie. Dar trecutul nu a încetat vreodată să îl hăituiască.

Serialul a avut premiera la Berlinala 2015, după care postul ZDF a publicat online toate episoadele, chiar înainte de a le difuza. Succesul a dus la crearea unui film artistic cu Blochin, dar şi la planificarea unui nou sezon al serialului.

Jürgen Vogel, Thomas Heinze, Agnieszka Piwowarska, Christoph Letkowski şi Maja Schöne fac parte din distribuţia serialului regizat de Matthias Glasner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.