Serialul original „Percy Jackson şi Olimpienii” de la Disney Branded Television şi 20th Television va avea premiera în 20 decembrie. Disney+ a lansat trailerul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această nouă adventură, Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Sava Jeffries) şi Grover (Aryan Simhadri) sunt puşi la încercare în misiunea lor de a restabili ordinea pe Muntele Olimp şi de a salva lumea.

Serialul cuprinde opt episoade şi debutează în 20 decembrie pe Disney+ cu două episoade, urmate de câte un nou episoad în fiecare săptămână.

Creat de Rick Riordan şi Jon Steinberg, Percy Jackson şi Olimpienii este produs de Steinberg şi Dan Shotz alături de Rick Riordan, Rebecca Riordan, Ellen Goldsmith-Vein de la The Gotham Group, Bert Salke, Jeremy Bell şi D.J. Goldberg de la The Gotham Group, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström, Jet Wilkinson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.