Serialul original "David Beckham salvează echipa" este disponibil exclusiv pe platforma de streaming Disney+. Producţia îl prezintă pe celebrul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului şi care se confruntă cu retrogradarea. Totuşi, nu este vorba de orice campionat, ci acelaşi campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul "David Beckham salvează echipa" este co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câştigătoare a premiilor BAFTA şi RTS, şi de Studio 99, studiou de producţie şi conţinut global co-fondat de Beckham.

David Beckham este mentorul tinerei echipe, împărtăşind poveşti din cariera sa de jucător, care s-a întins pe parcursul a peste 20 de ani şi în care a jucat pentru unele dintre cele mai de succes cluburi din lume, pentru a-i ajuta să înveţe lecţii valoroase despre antrenament, ambiţie şi munca în echipă. În afara terenului, Beckham are şansa de a petrece timp cu jucătorii şi cu familiile acestora, aflând despre viaţa, speranţele şi preocupările lor şi vorbindu-le despre importanţa colaborării, etica muncii şi a comunităţii.

"David Beckham salvează echipa" are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta şi produce producţii originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuieşte să creeze 60 de producţii locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili şi producători premium.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.