Serialul „Lucifer” se va încheia la Netflix odată cu al şaselea sezon, a anunţat marţi serviciul de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este pentru a doua oară când este anunţat un sezon final al serialului. Primele trei ale „Lucifer” au fost difuzate de Fox, apoi Netflix a preluat producţia şi a lansat sezonul al patrulea în luna mai a anului trecut. 

În 2019 a fost anunţat că sezonul cinci, care urmează să fie lansat anul acesta, va fi ultimul, însă acum, aparent, serviciul de streaming este hotărât să încheie producţia. 

Serialul îl are în centru pe Lucifer Morningstar, un manager de club din Los Angeles care îşi foloseşte expertiza „diavolească” pentru a ajuta departamentul de poliţie din oraş să rezolve crime.

Din distribuţie fac parte Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez şi Rachael Harris.

„Lucifer” este produs de Warner Bros. Television în asociere cu Jerry Bruckheimer Television, bazat pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth şi Mike Dringenberg pentru Vertigo de la DC Entertainment. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.