Serialul „Haideţi, tineri titani!” prezintă din 1 noiembrie, la ora 16.25, noi aventuri cu Robin, Raven, Starfire, Cyborg şi Beastboy, la Cartoon Network.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, începând cu data de 6 noiembrie, de la ora 14.40 până seara la 20.00, noile aventuri vor putea fi urmărite în weekend. 

De luni până vineri, cei mici vor vedea noile episoade, printre care şi episodul format din 4 părţi numit „Space House”. În acest episod, titanii pornesc într-o aventură în spaţiu, dar află că îşi vor împărţi casa spaţială cu Super eroinele DC. Cele două echipe trebuie apoi să descopere ce lucruri ciudate se întâmplă noaptea în casă.

În alt episod, titanii sunt îngrijoraţi când Starfire spune că şi-a trimis toţi banii unui prinţ în mediul online, mai ales când ar putea fi chiar prinţul clovn.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.