Serialul „Doctor Quinn”, recompensat cu patru trofee Primetime Emmy şi un Glob de Aur pentru actriţa Jane Seymour, va fi difuzat de TVR 2 începând cu 7 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Doctor Quinn", unul dintre cele mai populare şi îndrăgite seriale western, va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 16.00. În prima săptămână, fiecare episod va fi reluat la ora 23.00, urmând ca din 14 iunie, să fie difuzat la ora 22.00.

Iniţial, reţeaua CBS a realizat şi lansat doar un episod pilot pentru a testa interesul publicului pentru o astfel de producţie, iar rezultatele au fost peste aşteptări.

Au fost realizate 150 de episoade, pe parcursul a şase sezoane. Serialul a fost distribuit în peste 100 de ţări. În momentul în care a fost anunţată întreruperea serialului, fanii au protestat astfel că producătorii s-au văzut nevoiţi să continue acţiunea. Soluţia lor de compromis a fost să realizeze două filme care au continuat aventurile lui „Doctor Quinn".

Începând cu 7 iunie, TVR 2 va difuza atât cele 150 de episoade ale „Doctor Quinn", cât şi cele două filme care continuă acţiunea eroilor din serial.

Succesul serialului creat de Beth Sullivan a determinat apariţia mai multor cărţi. Interesul major poate fi explicat şi prin faptul că, deşi acţiunea se petrece la jumătatea anilor 1800, subiectele sunt cât se poate de actuale: rasism, bigotism, medicină alternativă, migraţie - toate desfăşurate pe fundalul luptei unei femei pentru a se afirma într-o lume a bărbaţilor.

Jane Seymour şi Joe Lando, actorii care dau viaţă personajelor  Dr. Michaela Quinn şi Byron Sully, au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de pe micul ecran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.