Serialul australian „A doua tinereţe/ Bloom” va avea premiera la AXN pe 12 iulie şi va fi difuzat, în fiecare luni, de la ora 23:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tema serialului porneşte de la întrebarea: Cum ar fi dacă ai putea să-ţi redobândeşti tinereţea şi să nu îmbătrâneşti vreodată?

La un an după ce o inundaţie devastatoare a ucis cinci localnici într-un orăşel idilic din Australia, o plantă misterioasă apare şi se dezvoltă doar pe locul unde aceştia au murit. Aparent, are puterea de a da înapoi timpul şi a readuce tinereţea celor care o consumă, fiind suficient doar un singur bob pentru a transforma localnicii, încă afectaţi de dispariţia celor dragi.

Însă, totul are un preţ - cei care se bucură de a doua tinereţe sunt obligaţi să se confrunte cu regrete profunde şi să le îndeplinească cu orice preţ. Pe măsură ce se află despre această „ofertă” inexplicabilă, din dorinţa de a proteja proviziile miraculoase, conflicte intense încep să apară între localnici. Astfel, atât cei tineri, cât şi cei în vârstă vor fi nevoiţi să reevalueze tot ceea ce este important în vieţile lor.

Jacki Weaver („Silver Linings Playbook”, „Blunt Talk”), nominalizată la premiile Oscar şi Globurile de Aur, este Gwen Reed, o fostă actriţă care suferă de un stadiu incipient de Alzheimer, în timp ce Bryan Brown („Cocktail”, „The Thorn Birds”), nominalizat şi el la premiile Emmy şi Globurile de Aur, îl interpretează pe Ray Reed, soţul grijuliu care îşi adoră soţia bolnavă şi care are grijă să îi îndeplinească toate dorinţele. Ray trăieşte în prezent şi nu se gândeşte foarte mult la trecut. 

Pe parcursul celor şase episoade, drama va urmări povestea familiei Reed, a cărei existenţă va fi dată peste cap după ce Gwen mănâncă unul din fructele magice şi se transformă în varianta sa din tinereţe, interpretată de Phoebe Tonkin („The Originals”, „The Vampire Diaries”). Noua Gwen este o femeie inteligentă şi pasională, care se lasă condusă de impulsurile tinereţii şi de obsesia de a avea un copil.

Serialul australian este creat de Glen Dolman („Hawke”, „High Life and the Ark”) şi e produs de Stan, cu producători executivi David Maher, David Taylor, Rob Gibson şi Nic Forward.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.