Serialul animat „Arcane”, bazat pe „League of Legends”, va avea un al doilea sezon, au anunţat Netflix şi Riot Games sâmbătă seară, la finalul unui eveniment dedicat fanilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Christian Linke şi Alex Yee, creatorii serialului, au transmis într-un comunicat: „Suntem mai mult decât fericiţi legat de reacţia pozitivă la primul sezon al «Arcane» şi lucrăm din greu cu Riot şi  Fortiche (studio francez de animaţie, n.r.) pentru al doilea sezon”.

Detaliile despre acţiunea celui de-al doilea sezon nu au fost dezvăluite, şi nici o dată de lansare, însă Hailee Steinfeld, Ella Purnell şi Katie Leung îşi vor împrumuta din nou vocile personajelor Vi, Jinx şi Caitlyn Kiramman.

Primul sezon „Arcane” a debutat pe Netflix pe 6 noiembrie. Serialul a fost lansat sub forma a trei capitole, fiecare cu câte trei episoade.

Deşi Riot Games nu a anunţat alte proiecte, serialul animat, care combină desene realizate de mână şi generate de computer, este prima incursiune a companiei în film şi televiziune.

„Arcane” este un prequel al „League of Legends”, joc popular lansat de Riot Games în 2009.

Riot Games a fost fondată de Marc Merrill şi Brandon Beck şi este condusă de Nicolo Laurent din postura de CEO. Compania are mai mult de 2.500 de angajaţi în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.