Un serial live-action "Scooby-Doo" ar putea ajunge în curând pe Netflix, potrivit unor surse ale Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Detaliile exacte sunt secrete, în afară de faptul că se va baza pe desenul animat Hanna-Barbera. Warner Bros. Television îl va produce, studioul lansând recent seria "Dead Boys Detectives" la Netflix.

Josh Appelbaum şi Scott Rosenberg sunt scenarişti şi vor fi, de asemenea, producători executivi, alături de André Nemec şi Jeff Pinkner, sub sigla lor Midnight Radio. Greg Berlanti, Sarah Schechter şi Leigh London Redman vor fi producători executivi prin intermediul Berlanti productions (compania se află în prezent sub un contract global la WBTV). Jonathan Gabay de la Berlanti Productions şi Adrienne Erickson vor fi co-producători executivi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cel mai cunoscut film "Scooby-Doo" a fost lansat în 2002 şi i-a avut ca protagonişti pe Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard şi Linda Cardellini, iar Neil Fanning a fost vocea lui Scooby. Filmul a fost un succes de box office, generând peste 250 de milioane de dolari la nivel mondial. O continuare cu aceeaşi distribuţie, "Scooby-Doo: Monsters Unleashed", a apărut în 2004 şi a avut încasări de peste 180 de milioane de dolari. A existat, de asemenea, filmul TV live-action "Scooby-Doo! The Mystery Begins" şi continuarea acestuia, care au fost lansate în 2009 şi 2010.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.