Disney a anunţat oficial că pregăteşte continuarea filmului "Captain Marvel". Studioul este în negocieri finale cu scenarista Megan McDonnell, cea care a lucrat şi pentru serialul "WandaVision", scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney şi Marvel nu au stabilit încă o dată de lansare şi nici titlul producţiei. 

"Captain Marvel" prezintă povestea pilotului de aeronavă Carol Danvers care, în contextul unui conflict galactic în care implicat Pământul în 1995, devine Captain Marvel. 

Distribuţia îi include pe Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg. 

Scenariul a fost scris şi regizat de Anna Boden şi Ryan Fleck.

Este primul film care a avut ca personaj principal o femeie-erou, după care Captain Marvel a apărut în "Avengers: Endgame" lansat în 2019.

Blockbusterul "Captain Marvel" din 2019, cu Brie Larson în rolul Carol Danvers, a avut încasări la nivel mondial de 1,13 miliarde de dolari. 

Serialul "WandaVision", scris de Megan McDonnell, va fi lansat mai târziu anul acesta de Disney+. Personajele principale sunt Wanda Maximoff/ Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) şi Vision (Paul Bettany). 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.