Cântăreaţa americană Selena Gomez se alătură distribuţiei "Spiral", un film de groază în pregătire a cărui co-producţie va fi asigurată de Drake.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până în prezent, puţine detalii se cunosc despre lungmetraj. Potrivit Deadline, "Spiral" spune povestea unei foste influenceriţe a cărei dependenţă de reţelele de socializare duce la degradarea sa fizică. Nu se ştie dacă Selena Gomez va avea rolul principal. 

Filmul va fi realizat de canadiana Petra Collins, care este şi co-scenarist. Ea a semnat videoclipuri ale mai multor artişti, între care "Fetish", o melodie a Selenei Gomez în duet cu Gucci Mane. De asemenea actriţă, ea a apărut în serialul "Transparent". 

Selena Gomez, care a avut apariţii rare pe ecran în ultimii ani, are mai multe proiecte de televiziune şi cinematografice. 

Gomez, care a lansat albumul "Rare" în 2020, a terminat filmările la un serial pentru platforma Hulu intitulat  "Only Murders in the Building". Ea interpretează o femeie pasionată de documentare despre probleme penale. Cea mai recentă apariţie a sa pe ecran a fost în 2019, în "The Dead Don't Die" de Jim Jarmusch.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.