Actorul de origine română Sebastian Stan a prezentat o primă fotografie pe Instagram din viitoarea sa dramă indie „A Different Man”, care i-a uimit pe fani, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stan joacă rolul unui bărbat cu neurofibromatoză care suferă o intervenţie chirurgicală de reconstrucţie facială, doar pentru a deveni obsedat de un actor care îl joacă într-o piesă bazată pe viaţa lui. Renate Reinsve şi Adam Pearson joacă alături de Stan în acest film produs de A24. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Drama, scrisă şi regizată de Aaron Schimberg, este în prezent în producţie la New York.

Fotografiile de pe platou surprinse de paparazzi au dezvăluit pentru prima dată transformarea şocantă a lui Stan. Actorul a lansat apoi pe Instagram o primă imagine oficială a transformării sale bazate pe proteze. Stan este şi producător executiv al proiectului.

Sebastian Stan a confirmat, pe reţeaua de socializare, că Mike Marino este responsabil pentru transformarea sa din film.

Marino a câştigat recent aprecieri pentru transformarea lui Colin Farrell în rolul Pinguinului pentru „The Batman” de Matt Reeves. El este recunoscut şi pentru alte machiaje la „Coming 2 America”, „The Irishman” şi „Joker”.

„A Different Man” marchează activitatea continuă a lui Stan pentru filmele indie după „Fresh”, prezentat la Sundance în acest an. Stan este, de asemenea, ataşat de thriller-ul de comedie „Sharper”, produs de A24, în care joacă alături de Julianne Moore, Justice Smith şi John Lithgow. Filmul, regizat şi co-scris de Benjamin Caron, va debuta pe Apple TV+.

Recent, Sebastian Stan a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din seria „Pam & Tommy” de la Hulu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.