Sean Penn şi Leila George şi-au finalizat divorţul. Câştigătorul premiului Oscar, în vârstă de 61 de ani, şi actriţa australiană, în vârstă de 30 de ani, şi-au oficiat relaţia în 2016, iar în iulie 2020 s-au căsătorit. George a cerut divorţul în octombrie 2021, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ianuarie, cei doi - care au fost văzuţi în public de la depunerea actelor de divorţ, inclusiv în ajunul Anului Nou - s-au adresat unui judecător de instrucţie pentru a grăbi procesul de divorţ prin instanţele rămase din California.

Vineri, divorţul lor a fost finalizat şi aprobat, conform documentelor obţinute de People. 

Conform documentelor, Penn şi George s-au despărţit oficial în septembrie 2021 şi citează diferenţe ireconciliabile drept motiv al despărţirii. Nu a fost solicitată plata unei pensii alimentare. 

Penn a fost căsătorit cu Robin Wright, 56 de ani, cu care are o fată, Dylan, 31 de ani, şi un băiat, Hopper, 28 de ani. A fost căsătorit şi cu Madonna din 1985 până în 1989. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.