Ediţia 2022 a Târgului de Crăciun din Sibiu se deschide, vineri, de la ora 19.00, când se va aprinde şi iluminatul festiv de sărbători îân zona centrală a oraşului, Evenimentul reuneşte, până în 2 ianuarie, 110 expozanţi din 20 de judeţe şi aşteaptă vizitatorii cu multiple atracţii, concerte şi evenimente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sibienii şi turiştii sunt invitaţi în perioada 11 noiembrie 2022– 2 ianuarie 2023 în centrul oraşului îmbrăcat de sărbătoare. Târgul de Crăciun organizat de Asociaţia Events for Tourism, bradul şi iluminatul de sărbători asigurate de Primăria Sibiu creează o atmosferă unică pentru a celebra cea mai importantă sărbătoare din an”, a transmis, vineri, Primăria Sibiu.  

În total, la ediţia din acest an vor participa 110 expozanţi care provin din 20 de judeţe ale ţării care propun o gamă variată de produse precum decoraţiuni de Crăciun si bijuterii din porţelan, căni pictate manual, coroniţe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum şi diverse specialităţi gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăţi maghiare şi burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali. 

”În afara comercianţilor, sibienii şi turiştii vor descoperi în Piaţa Mare diverse atracţii printre care se numără: patinoarul în aer liber, un parc de distracţii pentru copii, trenuleţul turistic, roata panoramică, locuri speciale pentru a imortaliza momentele frumoase şi Atelierul lui Moş Crăciun. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de proiecţii pe clădirile din Piaţa Mare şi de artiştii care vor urca pe scena amenajată în cadrul Târgului: Neppendorfer Blaskapelle, Heartbeats, Florin&Patricia Thomits, Ceata Moşilor şi Gheorghe Berghean. De asemenea, publicul este invitat şi la Christmas Karaoke cu Moldo - Adi Moldovan”, a mai transmis Primăria Sibiu.  

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, de la ora 19.00, când va avea loc şi aprinderea iluminatului festiv din centrul oraşului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.