Scurtmetrajele în realitate virtuală de la New York Times vor fi prezentate în premieră, de marţi până duminică, la The VR Cinema din Veranda Mall.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de marţi, între orele 14:00 şi 22:00, publicul poate experimenta filmele 360° în cinematograful din Veranda Mall.

Joi, cinematograful va găzdui o discuţie cu editoarea New York Times VR, Jenna Pirog, producătoare de film nominalizată la Emmy, venită să împărtăşească din experienţa sa jurnalistică folosind tehnologiile emergente. Evenimentul va fi moderat de către Deborah Chen, fondatoarea VR Cinema, şi este deschis doar presei.

VR Cinema este primul cinema de realitate virtuală din România care aduce cele mai inovative experienţe cinematografice aproape de publicul românesc.

Scurtmetrajele New York Times VR sunt disponibile în Bucureşti doar săptămâna aceasta, iar rezervările pentru vizualizări se pot face pe thevrcinema.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.