Producătorii „Star Wars” au decis să folosească în următorul film scene din episodul şapte al seriei cu actriţa Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul prinţesei Leia. Astfel, potrivit BBC.com, pentru cel de-al nouălea film din serie vor fi folosite scene care nu au mai fost făcute publice din „Star Wars: Trezirea Forţei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am iubit-o cu disperare pe Carrie Fisher. (...) Am găsit o modalitate de a onora moştenirea şi rolul lui Carrie în prinţesa Leia din episodul IX, prin folosirea unor secvenţe nemaivăzute pe care le-am făcut în episodul VII”, a declarat producătorul J.J. Abrams.

De asemenea, actorul Billy Dee Williams, în vârstă de 81 de ani, îi va lua locul lui Lando Calrissian, iar din distribuţie va face parte şi actorul Richard E. Grant.

Acorul Mark Hamill, care a devenit cunoscut în primul film din seria Star Wars din 1997, va juca rolul lui Luke Skywalker, alături de Anthony Daniels, care va juca rolul lui C-3PO, şi care a apărut în toate filmele importante ale francizei.

Totodată, actriţa britanică Naomi Ackie, care în 2017 a jucat rolul lui Lady Macbeth, va face parte din distribuţie, dar încă nu se ştie în rolul cui va juca.

Alţi actori care au apărut în filmul Star Wars:Ultimul Jedi, printre care Daisy Ridley, John Boyega, Lupita Nyong'o şi Domhnall Gleeson vor face parte din episodul IX.

Filmările vor începe miercuri, la Londra, iar producţia cinematografică va fi lansată în decembrie 2019. Momentan, producătorii nu au ales un titlu pentru film.

Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie 2017, la patru zile după ce a intrat în stop cardiorespirator în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, fiind spitalizată de urgenţă. 

Ea a militat pentru sprijinirea persoanelor cu probleme mentale şi a vorbit adesea despre lupta sa cu tulburarea bipolară de care suferea şi cu dependenţa de cocaină. 

În afara filmelor sale, Fisher a fost şi o scriitoare populară şi umorist, iar memoriile "The Princess Diarist" au fost lansate la câteva săptămâni după moartea ei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.