Scandalul sexual de la Hollywood a fost amintit prin trei panouri publicitare care au fost afişate în Los Angeles de un artist vizual, miercuri, cu câteva zile înainte de gala Oscar, în apropiere de Dolby Theatre, unde va avea loc, duminică, prestigiosul eveniment, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pin cele trei panouri, artistul acuză industria de divertisment că păstrează tăcerea cu privire la acuzaţiile care au fost lansate în legătură cu comportamentul sexual inadecvat al mai multor personalităţi.

„Ştiam toţi şi încă nu s-au făcut arestări”, arată unul dintre cele trei panouri afişate de artistul conservator Sabo, în vârstă de 50 de ani.

Cele trei panouri publicitare sunt inspirate din filmul nominalizat la Oscar „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh, care prezintă povestea unei mame îndurerate ce foloseşte panouri publicitare aflate de-a lungul unei autostrăzi pentru a critica poliţia.

„Ne-am săturat de aceşti elitişti din Hollywood care privesc de sus conservatorii şi americanii obişnuiţi. Comportamentul lor nepotrivit în relaţie cu femeile şi copiii, pe care l-au avut timp de un secol, iese în sfârşit la lumină”, a spus Sabo pentru Reuters.

Sabo a spus că a strâns fonduri pentru aceste panouri prin intermediul platformei de socializare Twitter, dar şi vorbind cu mai multe persoane despre proiectul lui.

Autorităţile din Los Angeles au început miercuri să demonteze aceste panouri.

În lucrări afişate anterior, Sabo i-a criticat pe senatorul american Bernie Sanders, pe democrata Hillary Clinton, precum şi pe actriţa Meryl Streep.

Scandalul sexual de la Hollywood a început pe 5 octombrie 2017, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producătorul Harvey Weinstein de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol. Harvey Weinstein a negat acuzaţiile, spunând că toate relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut au fost consimţite.

Apoi, scandalul a luat amploare, mai mulţi bărbaţi influenţi din industria de divertisment, politică şi media - precum Steven Seagal, Kevin Spacey şi regizorul James Toback, primind acuzaţii similare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.