A doua dezbatere prezidenţială a fost parodiată la "Saturday Night Live" (NBC) de Alec Baldwin şi Jim Carrey, cu Maya Rudolph care a interpretat-o pe jurnalista Kristen Welker.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În seara aceasta avem un buton pentru închiderea microfoanelor, ori asta, ori săgeţi cu tranchilizante", aşa a început Maya Rudolph - care a interpretat-o pe moderatoarea Kristen Welker - emisiunea "Saturday Noght Live". 

Show-ul de la NBC a început cel mai recent episod SNL cu disputa dintre Alec Baldwin ca Trump şi Jim Carrey - Joe Biden. 

"Cum funcţionează acest buton?", a întrebat "Biden". "Mă opresc puţin şi îl lovesc peste gură?".

"Trump" a răspuns întrebărilor moderatoarei, dar a confundat-o cu o ospătăriţă. 

"Domnule Trump, sunt moderatoare, nu ospătăriţă", a replicat "Welker". "Bine, atunci, doar nişte apă", a răspuns preşedintele. 
Apoi, el a spus că ţara se descurcă "minunat" în privinţa coronavirusului. 

"Am netezit muchiile. De fapt, am netezit atât de multe încât ne-am întors de unde am plecat în martie", a spus "Trump". 

Alte subiecte au fost legate de vaccinul împotriva noului coronavirus. "Vă garantez că va fi gata între două şi 700 de săptămâni, ok?", a spus "Trump". 

Un alt subiect a fost legat de sănătate, "Biden" propunând "Bidencare", care e ca "Obamacare, dar e cu Biden". 

"Welker" a întrebat la final: "Ce le transmiteţi americanilor care nu v-au votat?". 

"Dacă nu aţi votat pentru mine, cred că aş spune "hola", a răspuns "Trump". 

În ceea ce-l priveşte pe Biden, el a fost clar: "Sunt bunul şi bătrânul Joe. Sunt de încredere ca o piatră. Am cinci stele la categoria siguranţă". 

Sâmbătă, Adele a cântat în show-ul "SNL"  melodiile "Hello", "Set Fire to the Rain". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.