Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore, Sofia Vergara, Natalie Portman şi Nicole Kidman se numără printre vedetele care au impresionat, cu rochii spectaculoase, pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică seară, sub un cer cenuşiu, acoperit de nori care anunţau ploi abundente, vedetele de la Hollywood au sfidat condiţiile meteorologice nefavorabile şi au purtat rochii spectaculoase şi îndrăzneţe la cea de-a 74-a gală de decernare a Globurilor de Aur, precizează Daily Mail.

Cele mai apreciate ţinute vestimentare, în nuanţe de argintiu, au fost cele afişate de actriţele Drew Barrymore, Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara şi Nicole Kidman.

Sarah Jessica Parker a purtat o rochie creată de Vera Wang, Nicole Kidman a respectat dorinţa fiicelor sale şi a ales o ţinută Alexander McQueen, iar Sofia Vergara a impresionat cu o rochie creată de Zuhair Murad.

Sarah Jessica Parker (FOTO: www.usmagazine.com)
Sarah Jessica Parker (FOTO: www.usmagazine.com)
Nicole Kidman (FOTO: www.usmagazine.com)
Nicole Kidman (FOTO: www.usmagazine.com)

Emma Stone, desemnată cea mai bună actriţă dintr-o comedie/musical, a purtat o rochie amplă, decorată cu steluţe. 

Emma Stone (FOTO: www.usmagazine.com)
Emma Stone (FOTO: www.usmagazine.com)

Rochiile albe au fost preferate de Felicity Huffman, Kristin Cavallari, Gwendoline Christie şi Sienna Miller.

Ţinute vestimentare spectaculoase, decorate cu buline şi dungi, au fost prezentate pe covorul roşu din Hollywood de cântăreaţa Janelle Monae, actriţa Sophie Turner, modelul Heidi Klum şi actriţa Julia Louis-Dreyfus.

Thandie Newton a purtat o rochie albă, cu trenă amplă, decorată cu paiete aurii, iar Naomie Harris a preferat o rochie mulată argintie.

Nu au lipsit nici cuplurile celebre de la Hollywood, pe covorul roşu pozând pentru fotografi Justin Timberlake-Jessica Biel, Nicole Kidman-Kieth Urban şi John Travolta-Kelly Preston.

Griul şi negrul au reprezentat, de asemenea, culori foarte populare. Rochii care combină cele două nuanţe au fost purtate de Naomi Campbell, Heidi Klum, Sophie Turner şi Janelle Monae.

Pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2017 au fost afişate, de altfel, ţinute vestimentare într-o multitudine de nuanţe şi culori, de la spectaculoasa rochie galben-muştar purtată de Natalie Portman şi până la rozul prăfuit preferat de Lily Collins.

Rochii cu imprimeuri florale au fost prezentate de Gillian Anderson, Kristen Wiig şi Gina Rodriguez.

Galbenul a fost preferat şi de Emily Ratajkowski, Maisie Williams, Reese Witherspoon şi Viola Davis.

Maisie Williams (FOTO: www.usmagazine.com)
Maisie Williams (FOTO: www.usmagazine.com)
Viola Davis (FOTO: www.usmagazine.com)
Viola Davis (FOTO: www.usmagazine.com)

O altă culoare preferată a fost rozul, prezentată în nuanţe diverse - Lily Collins, Angela Bassett, Felicity Jones, Carrie Underwood. 

Ţinute inspirate din stilul urban-hip au fost preferate de Zoe Saldana, Annette Benning, Connie Britton şi Claire Foy.

Zoe Saldana (FOTO: www.usmagazine.com)
Zoe Saldana (FOTO: www.usmagazine.com)

Actriţa Kerry Washington, protagonista serialului ”Scandal”, a impresionat cu o rochie galbenă cu imprimeuri din dantelă neagră.

O rochie spectaculoasă, care a imitat celebrele rochii de bal din secolele trecute, a fost purtată de actriţa Hailee Steinfeld, care a preferat o ţinută liliachie creată de Vera Wang.

Negrul, o culoare clasică, a fost în mare vogă şi la ediţia din acest an a Globurilor de Aur. Ţinute negre au fost purtate de cele trei Golden Girls - Sistine, Scarlett şi Sophia Stallone, fiicele actorului Sylvester Stallone -, Mandy Moore, Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Amy Adams, Kathryn Hahn şi Teresa Palmer

Două rochii negre extrem de spectaculoase au fost prezentate de actriţele Gal Godot şi Blake Lively. 

A fost însă şi o seară a prieteniei, multe dintre vedete venind la această gală însoţite de prieteni, nu de partenerii lor de viaţă. Sarah Paulson a venit însoţită de Amanda Peet, Michelle Williams de Busy Philipps, iar Collin Farrell şi Lily Collins au venit însoţiţi de mamele lor.

Rochiile albastre au impresionat la rândul lor, fiind purtate de Jessica Chastain, Isabelle Huppert şi Caitriona Balfe.

Dacă doamnele şi domnişoarele au arborat o multitudine de culori pentru rochiile lor din acest an, domnii, precum Colin Farrell, Nick Nolte, Cuba Gooding Jr., Jonah Hill, Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Casey Affleck şi Chris Pine, au preferat ţinutele clasice, purtând costume negre. 

Musicalul ”La La Land”, regizat de Damien Chazelle, cu actorii Emma Stone şi Ryan Gosling în rolurile principale, a fost marele învingător la gala de decernare a Globurilor de Aur, organizată în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, unde această peliculă a câştigat un număr record de trofee, după ce s-a impus la toate cele şapte categorii la care a fost nominalizată

Spre deosebire de premiile Oscar, organizatorii Globurilor de Aur au separat comediile de filmele dramatice şi acordă premii în domeniul producţiilor de televiziune. De asemenea, reprezentanţii Asociaţiei Presei Străine de la Holllywood (HFPA) nu acordă premii în categorii tehnice, precum montaj, imagine şi machiaj.

Actriţa Meryl Streep a fost recompensată cu un trofeu onorific - Cecil B. DeMille Award. Vedeta americană a câştigat opt Globuri de Aur şi a primit de-a lungul anilor un număr record de nominalizări - 30 - la aceste premii.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, trofee atribuite pe baza voturilor exprimate de reprezentanţii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, a avut loc în noaptea de duminică spre luni la hotelul The Beverly Hilton din Los Angeles.

Cea de-a 74-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur a fost prezentată de Jimmy Fallon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.