Cântăreaţa Sarah Harding, membră a grupului Girls Aloud, a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi a explicat că acesta s-a răspândit în organism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 38 de ani, Harding le-a spus fanilor într-un mesaj publicat pe Twitter că a fost diagnosticată anul acesta cu cancer, iar în august a primit „vestea devastatoare” că boala s-a răspândit.

În prezent, ea face chimioterapie. „Lupt cât de mult pot”, a completat cântăreaţa care a mulţumit personalului medical, familiei şi prietenilor pentru sprijin.

Harding a spus că a decis să facă public diagnosticul ei după ce a fost văzută la spital săptămâna trecută.

Sarah Harding a devenit cunoscută în 2002, când a concurat pentru „Popstars: The Rivals”, un show al ITV care avea ca obiectiv înfiinţarea unei trupe de fete şi a uneia de băieţi.

Ea a ajuns în finală şi a fost votată pentru a face parte din Girls Aloud alături de Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh şi Cheryl Tweedy.

Grupul a lansat câteva piese de succes în Marea Britanie, precum „Sound of the Underground”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call The Shots”.

Girls Aloud s-a reunit în 2012 după o scurtă pauză, pentru a lansa o compilaţie şi a întreprinde un turneu, iar anul următor şi-a anunţat destrămarea.

De atunci, Harding a jucat în câteva filme, precum „Run for Your Wife” şi „St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold”, a făcut parte din reality show-ul „The Jump” de la Channel 4, în 2016, iar în 2017 a câştigat „Celebrity Big Brother”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.