Cântăreaţa britanică crossover Sarah Brightman va concerta pe 21 octombrie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul mondial „Hymn”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Brightman, care interpretează între altele în engleză, franceză, spaniolă, germană, turcă şi japoneză, a lansat la începutul lunii noiembrie albumul „Hymn”, al 12-lea material de studio al său.

Turneul de promovare a început luna trecută în America de Sud şi va cuprinde 125 de concerte pe cinci continente.

Născută în 1960, s-a remarcat la vârsta de 20 de ani, când a debutat pe West End în musicalul „Cats”, ocazie cu care l-a cunoscut pe Andrew Lloyd Webber, cu care s-a căsătorit. Mariajul lor s-a încheiat şase ani mai târziu, în 1990. A debutat solo în 1988, cu „The Trees They Grow So High”. Albumele ei au fost vândute în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume.

Cunoscută la nivel mondial pentru duetul cu Andrea Bocelli şi piesa „Time to Say Goodbye”, Sarah Brightman a primit, între altele, în 2012 premiul UNESCO Artist for Peace, iar în 2016, însemnele Ordinului de Merit al Republicii Italiene.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti vor costa între 150 şi 750 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală şi vor fi puse în vânzare vineri, la ora 11.00.

Ele vor fi disponibile la casa de bilete a Salii Palatului şi online, pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro, bilete.salapalatului.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.