Filmele "6,9 pe Scara Richter", "Un pas în urma serafimilor", "La drum cu tata", "Mariţa", "Octav", "Aniversarea" şi "Hawaii" vor putea fi văzute la Grand Cinema & More la preţul de 16 lei biletul, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la umorul aproape absurd generat de obsesia marelui cutremur, la fantasticul unei călătorii la finalul căreia redescoperi bucuria de a trăi sau la întreg parcursul regăsirii sau despărţirii de părinţi, filme precum "6,9 pe Scara Richter", "Un pas în urma serafimilor", "La drum cu tata", "Mariţa", "Octav", "Aniversarea" şi "Hawaii" vor putea fi urmărite din nou în cinema, la preţul special de 16 lei.

"Am vrut să ne bucurăm de ziua noastră aşa cum numai un cinematograf ar putea - sărbătorind filmul, pe cei care îl produc şi pe cei din faţa ecranului. Şi ne place să credem că am şi reuşit. Experienţa demersurilor similare din anii anteriori ne confirmă un lucru care ne bucură, acela că românii iubesc cinematografia autohtonă, aşa că, timp de un weekend, aducem în cinematograf unele dintre cele mai apreciate lansări româneşti din ultimii 2 ani”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Programul complet al filmelor este disponibil pe grandentertainment.ro, iar biletele pot fi achiziţionate atât online, cât şi din cinematograf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.