Sandra Bullock va juca alături de Brad Pitt în thrillerul de acţiune „Bullet Train”, regizat de David Leitch, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leitch, cunoscut pentru „Deadpool 2” şi „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, supervizează rescrierea scenariului semnat de Zak Olkewicz.

„Bullet Train” este adaptare a romanului japonez „Maria Beetle” al lui Kotaro Isaka. Filmul are în centru cinci asasini care se află într-un tren de mare viteză. Tonul proiectului a fost descris drept o combinaţie între „Speed” (1994), în care a jucat Bullock, şi thrillerul „Non-Stop” (2014), cu Liam Neeson.

Sandra Bullock, premiată cu Oscar pentru rolul din „The Blind Side” (2009), se alătură unei distribuţii din care fac parte Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Joey King, Zazie Beetz, Andrew Koji şi Michael Shannon.

Acesta va fi primul film în care Bullock şi Pitt joacă împreună. Lungmetrajul este filmat în Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.