Starul bollywoodian Salman Khan a stabilit un acord cu compania Banijay Asia, prin intermediul casei lui de producţie, SK TV, pentru crearea de conţinut online şi de televiziune, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două companii nu au oferit detalii în privinţa tipului de show-uri pe care le vor produce. Acestea au menţionat doar că va fi vorba despre „conţinut bazat pe scenariu şi fără scenariu” pentru public din India şi din sud-estul Asiei.

Unul dintre actorii cu cel mai mare succes în India, Salman Khan a prezentat anterior versiunea indiană a programului „Big Brother”, produs de Endemol India, difuzat de canalul Colors al companiei Viacom18.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

„În această ţară sunt multe persoane talentate care nu primesc şansa de a se afirma. Noi dorim să producem conţinut alături de Banijay Group şi să oferim o platformă care să vină în sprijinul acestor tinere talente”, a spus Khan.

Compania Banijay Asia a fost înfiinţată recent, printr-un parteneriat egal stabilit între Banijay Group şi Deepak Dhar, fost şef al Endemol India. Fhar este CEO al Compania Banijay Asia. La nivel internaţional, compania este cunoscută pentru producţii precum „Versailles”, „Temptation Island”, „Keeping up with the Kardashians”, „Wife Swap” şi „The Girl With the Dragon Tattoo”.

În aprilie, Salman Khan a fost eliberat pe cauţiune în urma condamnării sale la cinci ani de închisoare pentru uciderea, în urmă cu 20 de ani, a unor antilope dintr-o specie protejată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.