DJ-ul Calvin Harris vine pentru prima dată în România, în această vară, pentru un show la SAGA festival.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce de-a lungul timpului a fost headliner la toate marile festivaluri din lume, Calvin Harris va susţine un concert la SAGA Beach (între plaja La Nueva Cucaracha şi plaja Rex), în Mamaia, pe 30 iulie. Accesul se va face începând cu ora 19.00.

DJ-ul scoţian este aşteptat în România de foarte mulţi fani, care sunt nerăbdători să-l vadă şi să-i asculte live muzica, iar acest lucru va fi posibil în numai trei luni.

Biletele, la un preţ special de 20 de euro şi într-un număr limitat, vor fi disponibile doar pe 4 mai pentru cei care se înregistrează pe www.sagafestival.com. Din 5 mai, pe acelaşi website, biletele vor fi dis-ponibile pentru publicul larg.

Pentru cei care nu vor să rateze solo show-ul Calvin Harris din această vară a fost creat Summer Pack, un pachet special ce conţine bilete pentru ambele evenimente la un preţ redus: SAGA Festival şi Calvin Harris solo show - 129 de euro + taxe. Acesta poate fi cumpărat începând de astăzi.

Calvin Harris a ajuns în fruntea topurilor de pe tot globul cu numeroasele sale hituri. Pe 30 iulie, fanii vor asculta live toate aceste piese şi un arsenal impresionant de muzică dance ce poartă semnătura celebrului producător şi DJ, într-un eveniment unic la malul mării.

Producător, DJ şi songwriter, Calvin Harris reprezintă una dintre figurile marcante ale muzicii dance, după ce a reuşit să doboare recorduri mondiale şi a dominat topurile cu piesele sale. Are peste 35 de miliarde de streamuri audio şi video şi este unul dintre cei mai urmăriţi artişti de pe YouTube. De-a lungul timpului, Calvin a colaborat cu artişti mondiali precum Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, The Weeknd, Travis Scott, Dua Lipa şi mulţi alţii. A avut multiple nominalizări muzicale de top şi a câştigat premii la MTV VMA, iar în anul 2013 a câştigat premiul Grammy pentru Cel mai bun videoclip, cel al piesei “We Found Love”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.