Actorul Ryan Reynolds l-a interpretat din nou pe Deadpool, de această dată îmbrăcat cu un costum roz, într-un videoclip în care personajul anunţă că îşi licitează propria haină pentru combaterea cancerului, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După această licitaţie, organizată pe site-ul Omaze, banii vor ajunge la fundaţia Fuck Cancer, dedicată combaterii cancerului.

Într-un „mesaj special de la Deadpool”, Reynolds le explică fanilor că poartă acest costum roz pentru ca lumea să vadă că are o inimă mare şi că are o nouă obsesie – culoarea roz. „Nu cântăreaţa Pink, ci culoarea. O prefer pe Celine”, mai spune cu ironie actorul. 

„Aceasta este o luptă în care oricine poate deveni erou. Nu e nevoie de superputeri, pelerine sau costume CG penibile. E nevoie doar de banii voştri. Serios, avem nevoie de banii voştri – costumele astea nu sunt ieftine”, îşi încheie Deadpool mesajul.

Participanţii pot dona între 10 şi 5.000 de dolari pentru această cauză, primind şansa să câştige costumul roz al lui Deadpool. Donaţiile de peste 1.000 de dolari includ şi alte cadouri, precum un poster semnat cu imagini din film sau un mesaj pentru căsuţa vocală personalizat, înregistrat de Reynolds, în rolul lui Deadpool.

Filmul „Deadpool 2”, cu Ryan Reynolds în rolul principal, va avea premiera pe 18 mai. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.