Ryan Reynolds, actor nominalizat la premiile Golden Globe şi Grammy, producător, scenarist şi antreprenor va primi distincţia „The People’s Icon” la gala din 2022 a Premiilor People’s Choice care va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica, CA, şi va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia va fi prezentată de Kenan Thompson.

Ryan Reynolds primeşte titlul pentru contribuţia sa în industria filmului şi a televiziunii, inclusiv pentru cel mai recent film „The Adam Project”. 

„Fie că este vorba de actorie, producţie, marketing sau afaceri, Ryan Reynolds are capacitatea unică de a crea bucurie şi de a se conecta în mod autentic cu publicul său. A primit multe premii de-a lungul anilor, dar aceste calităţi înnăscute sunt cele care îl fac atât de iubit”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming. „Abia aşteptăm să îi prezentăm lui Ryan premiul „The People’s Icon” la spectacolul din acest an.”

Ryan Reynolds este un actor, producător, scenarist şi antreprenor canadian apreciat. După ce şi-a început cariera de actor în 1991, Reynolds a devenit cunoscut în serialul de comedie „Two Guys”, „A Girl and a Pizza Place” şi în zeci de filme de succes, inclusiv „The Proposal”, „Definitely, Maybe”, „Mississippi Grind” şi „Free Guy”. De trei ori câştigător al premiului PCA a fost, de asemenea, nominalizat la Globul de Aur şi Premiile Grammy pentru contribuţia sa în cadrul francizei „Deadpool”. Cel mai recent film al lui Reynold, „The Adam Project” este în prezent al patrulea cel mai vizionat film în limba engleză de pe Netflix din toate timpurile.

Ryan Reynolds a fost premiat şi pentru campanii inovatoare pentru „Deadpool”, precum şi „Aviation Gin”, „Mint Mobile” şi „Match Group”. El este proprietarul Aviation Gin, Mint Mobile, Wrexham Football Club, Chief Creative Officer al MNTN şi co-fondator al Maximum Effort Productions. Fast Company, Wall Street Journal şi AdWeek l-au recunoscut pe Ryan drept una dintre cele mai creative voci din afacerile de astăzi.

Distincţia „The People’s Icon” a mai fost acordată în trecut lui Halle Berry, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston şi Melissa McCarthy.

People’s Choice Awards şi Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt produse de compania Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic, Evan Prager şi Barb Bialkowski în rolurile de producători executivi.

Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards va fi difuzată de E! de la ora 20.00.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.