Actorul şi cântăreţul Russell Crowe, câştigător al unui premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, i-a dedicat câteva melodii unui corb care nu poate zbura, numit în onoarea lui de o femeie care l-a adoptat în comitatul englez Gloucestershire, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corbul numit Russell Crow a fost salvat de pe stradă de Helen Motteram, care l-a adoptat şi îl tratează ca pe un membru al familiei.  

Fiind impresionat de povestea corbului, publicată pe internet, actorul Russell Crowe i-a dedicat acestuia câteva melodii pe Twitter.

”Grozav! Ce femeie amabilă este Helen să aibă grijă de săraca pasăre”, a scris actorul pe Twitter, adăugând un link spre câteva noi melodii, pe care le-a dedicate corbului.

Corbul, cunoscut pe reţelele de socializare, doarme în dormitorul soţilor Motteram, fură încărcătoare de telefon, ascunde bijuterii şi devine gelos pe soţul ”mamei” sale adoptive.

Helen Motteram a spus că a fost ”uimită” când a aflat că Russell Crowe se numără printre fanii corbului.

”I-am scris lui Russell pe Twitter în urmă cu aproximativ o lună, spunându-i că lui Russell (corbul) i-ar plăcea să vorbească cu el. Însă, nu am primit răspuns”, a povestit Helen Motteram.

”Iubesc filmele lui şi am numit corbul în onoarea sa. Îi voi răspunde pe Twitter şi îi voi spune că lui Russell (corbul, n.r.) i-ar plăcea să îl întâlnească în persoană sau să ărimească un autograph de la el”, a mai spus ea. 

Helen Motteram a adăugat că Russell Crow poate ţine un pix, aşa că dacă actorul îşi doreşte un autograf la schimb, ”se poate aranja”. 

Russell Crowe, născut pe 7 aprilie 1964, este un actor şi muzician australian. Deşi s-a născut în Noua Zeelandă şi deţine cetăţenia acestei ţări, starul şi-a petrecut aproape întreaga viaţă în Australia şi se consideră australian. A devenit celebru cu rolul generalului roman Maximus Decimus Meridius din filmul ”Gladiator”, regizat în 2000 de Ridley Scott, care i-a adus numeroase trofee, inclusiv premiul Oscar. Russell Crowe a mai fost nominalizat de alte două ori la Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”The Insider” (1999) şi ”A Beautiful Mind” (2001). Printre celelalte filme celebre în care s-a remarcat se află producţii cinematografice cu mare priză la public, precum ”L.A. Confidential” (1997), ”Master and Commander: The Far Side of the World” (2003), ”Cinderella Man” (2005), ”American Gangster” (2007), ”State of Play” (2009), ”Robin Hood” (2010), ”Les Misérables” (2012), ”Man of Steel” (2013) şi ”Noah” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.