Prestidigitatorul american Roy Horn, jumătatea celebrului duo din Las Vegas "Siegfried şi Roy", a murit vineri la vârsta de 75 de ani ca urmare a complicaţiilor din cauza noului coronavirus, a anunţat agentul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diagnosticat pozitiv cu Covid-19 săptămâna trecută, Roy Horn a murit la spitalul Mountain View din Las Vegas.

În capitala divertismentului şi a cazinourilor din vestul american, duo-ul Siegfried Fischbacher, de origine germană, a fost unul dintre cele mai populare timp de mai mulţi ani, cu costume extravagante şi momente cu tigri, elefanţi sau şerpi. 

Dar în octombrie 2003, ziua în care împlinea 59 de ani, Roy Horn a fost atacat, în timpul unui spectacol, de un tigru alb bengalez. Grav rănit, a avut nevoie de mult timp pentru a se reface iar show-ul nu a fost reluat. 

"Astăzi, lumea a pierdut pe unul dintre marii săi magicieni, dar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten", a declarat Siegfried Fischbacher într-un comunicat publicat de mass-media americană. "Nu ar putea exista Siegfried fără Roy, nici Roy fără Siegfried".

Cei doi şi-a făcut debutul în Las Vegas la sfârşitul anilor 1960, cu sute de spectacole, în special la clubul Mirage din 1990 până la atacul tigrului din 2003. "Siegfried şi Roy" au mai apărut împreună o dată, în 2009, şi s-au retras oficial în 2010. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.