„Roman J. Israel, Esq.”, „Darkest Hour” şi „Get Out” se numără printre peliculele care vor fi prezentate la Festivalul Filmelor de Aur de la Grand Cinema & More din Bucureşti, în perioada 5 - 8 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şase dintre producţiile care se află acum în cursa pentru premiile Oscar, gală care va avea loc pe 4 martie, vor face parte din programul cinematografului, la preţul de 20 de lei pentru fiecare bilet. 

În fiecare zi a festivalului va rula, în exclusivitate la Grand Cinema & More, thrillerul „Roman J. Israel, Esq.”, pentru care Denzel Washington a primit o nominalizare la categoria „cel mai bun actor”.

Din program mai fac parte „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, „Darkest Hour”, de Joe Wright, „Dunkirk”, de Christopher Nolan, „Get Out”, de Jordan Peele, şi „Phantom Thread”, de Paul Thomas Anderson.

Programul complet al Festivalului Filmelor de Aur este disponibil pe grandentertainment.ro. Biletele pot fi cumpărate online sau de la casele de bilete din cinematograf.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.