Muzicianul Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, admite că, oricând de dificil este să fie departe de trupa lui, distanţarea socială este „un rău necesar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, el a publicat un mesaj pe Twitter alături de o înregistrare video a piesei „Mother”, inclusă pe albumul „The Wall” (1979).

„Distanţarea socială este un rău necesar în lumea Covid. Urmărind «Mother» îmi aminteşte cât de neînlocuit este bucuria de a fi într-o trupă”, a scris el.

Clipul alb-negru începe cu Waters, singur în studio, cântând la chitară. Pe rând, membrii trupei care îl acompaniază în concerte apar fie din alte studiouri, fie din casele lor.

În timpul înregistrării, Waters, un critic fervent al lumii politice, apare ca spunând, după versul „Mother should I trust the government”, „în niciun caz”.

La fel ca majoritatea artiştilor din lume, Roger Waters şi-a amânat concertele din turneul „This Is Not a Drill”, programate în America de Nord vara aceasta.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.