Roddy Bottum, claviaturistul trupei Faith No More, a pus bazele unui nou proiect muzical împreună cu partenerul său de viaţă, Joey Holman, şi, în izolare, au compus deja material suficient pentru un album, scrie Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bottum, care a mai colaborat cu trupe ca Nastie Band, Imperial Teen şi Crickets, a fost unul dintre puţinii artişti care şi-au dezvăluit la începutul anilor 1990 orientarea sexuală.

„Părea periculos atunci”, declara el în 2012. „Am primit numeroase avertismente. În acelaşi timp, era palpitant să fii în mijlocul oamenilor care întrebau «Eşti sigur că vrei să faci asta? Ai putea pierde fani». Mi-a plăcut volatilitatea asta”.

Noul lui proiect, MAN ON MAN, a pornit din dorinţa amândurora de a rămâne conectaţi la muzică în timpul izolării. Prima piesă, „Daddy”, a fost lansată luni.

Potrivit lui Bottum, duo-ul a înregistrat deja material suficient pentru un album şi va lansa alte single-uri şi videoclipuri înainte ca discul să apară vara aceasta.

DADDY by MAN ON MAN from MAN ON MAN on Vimeo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.