Cântăreţul englez Rod Stewart îşi va lansa al 31-lea album de studio, intitulat „The Tears of Hercules”, pe 12 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul single prezentat dintre cele douăsprezece piese incluse pe disc este „One More Time”.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, artistul l-a promovat ca fiind „de departe, cel mai bun album” dintre cele mai recente ale sale.

Acesta este primul material discografic al lui de la „Blood Red Roses”, apărut în 2018, şi va include 9 piese originale şi trei coveruri. 

Ultima piesă din listă, „Touchline”, este un omagiu adus tatălui lui, Robert, care i-a făcut pe el şi fratele său să iubească fotbalul, aşa cum este explicat într-un comunicat citat de revista UCR.

Stewart şi chitaristul său de concerte Emerson Stewart au scris „Born to Boogie”, ca omagiu adus liderului trupei T. Rex, Marc Bolan.

Recent, bateristul Kenney Jones şi chitaristul Ronnie Wood, foşti membri ai trupei Faces, din care a făcut parte şi Stewart, au anunţat că toţi trei lucrează împreună la noi melodii. „Am făcut vreo 14 piese”, a explicat Jones. „Este un amestec între muzica pe care nu am lansat-o vreodată, care merită lansată, şi chestii noi, care sunt chiar minunate”.

Rod Stewart, care a susţinut cel mai recent concert pe 14 martie 2020, are programată o serie de show-uri în Statele Unite începând cu 2 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.