Anchetatorii din Los Angeles care investighează decesul misterios al vedetei de cinema Natalie Wood l-au declarat „persoană de interes” în acest caz pe soţul artistei, actorul Robert Wagner, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, Wagner şi-a „modificat constant povestea”, adăugând că versiunea sa despre cum s-au desfăşurat faptele nu are sens.

Natalie Wood a fost găsită înecată în anul 1981, după ce a navigat pe un iaht în California, alături de Wagner şi de actorul Christopher Walken. Deşi iniţial a fost stabilit că decesul ei a fost un accident, au rămas întrebări fără răspuns cu privire la moartea actriţei.

„După ce am investigat cazul în ultimii şase ani, cred că acum Wagner este mai mult o persoană de interes”, a spus John Corina, de la biroul şerifului comitatului Los Angeles, pentru CBS News.

„Acum ştim că el a fost ultima persoană care s-a aflat alături de Natalie înainte ca ea să dispară. Nu a oferit detalii care să se potrivească cu poveştile martorilor în acest caz. Cred că şi-a modificat puţin povestea constant. Iar versiunea lui pur şi simplu nu are sens”, a adăugat John Corina.

Familia actriţei le-a cerut autorităţilor să reexamineze rezultatele primei anchete, pentru a clarifica circumstanţele morţii artistei, din noiembrie 1981.

Wood, care a apărut în „West Side Story” şi „Rebel Without a Cause”, a petrecut în noaptea de dinaintea morţii soţiei sale. Medicul legist a transmis atunci că actriţa a consumat băuturi alcoolice şi că este posibil să fi alunecat în încercarea de a urca pe o barcă.

Însă, poliţiştii spun că doi martori au povestit că Wagner şi Wood s-au certat în noaptea în care ea a dispărut. Potrivit acestora, actriţa ar fi fost victima unei agresiuni. În urma autopsiei s-a constatat că Wood avea vânătăi pe corp şi pe braţe, precum şi un semn pe obrazul stâng.

Căpitanul iahtului, Dennis Davern, a spus pentru NBC News în 2011 că a minţit poliţiştii în prima anchetă şi că actriţa a murit după ce ea şi Wood au avut un conflict.

Vedeta de televiziune Robert Wagner, în prezent în vârstă de 87 de ani, nu a comentat decizia anchetatorilor, dar a recunoscut anterior că s-a certat cu soţia lui înainte ca aceasta să dispară.

Potrivit anchetatorilor, Wagner a refuzat să le vorbească de când cazul a fost redeschis, în 2011.

În 2012, certificatul de deces al lui Natalie Wood a fost modificat pentru a reflecta incertitudinea în privinţa circumstanţelor în care aceasta a încetat din viaţă.

Născută pe 20 iulie 1938, Natalia Nikolaevna Zaharenko, cunoscută cu numele Natalie Wood, a fost o actriţă americană, fiică a doi imigranţi ruşi. În copilărie, artista a apărut în filme precum „Miracle on 34th Street” şi „The Ghost and Mrs Muir”. A fost nominalizată la Oscar la categoria „cea mai bună actriţă într-un rol secundar” pentru interpretarea ei din „Rebel Without a Cause”, şi la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru „Splendor in the Grass” şi „Love with the Proper Stranger”.

Actriţa a fost căsătorită de două ori cu Robert Wagner, în perioadele 1957 – 1962, respectiv 1972 – 1981. În timpul celui de-al doilea mariaj al lor, actriţa a născut o fiică, Courtney Wagner. Între anii 1969 şi 1972, Natalie Wood a fost căsătorită cu producătorul de film Richard Gregson, aceştia având împreună o fiică, actriţa Natasha Gregson Wagner.

Robert Wagner a mai avut o căsnicie, în perioada 1963 – 1971, cu actriţa Marion Marshall, iar din 1990 este căsătorit cu actriţa Jill St. John.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.