Actorul şi producătorul Robert Redford şi muzicianul Bruce Springsteen fac echipă pentru documentarul „The Mustangs: America’s Wild Horses”, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Mustangs: America’s Wild Horses” spune povestea cailor sălbatici ai Americii, de la trecutul lor turbulent către viitorul incert. 

Documentarul de lungmetraj va conduce publicul în locuri pe care doar câţiva le-au văzut, cu peste 80.000 de cai sălbatici pe terenuri publice. 

Filmul, care a fost achiziţionat de Virgil Films, va fi lansat în cinematografe pe 15 octombrie, urmat de o lansare TVOD. 

Redford este producător executiv iar Springsteen contribuie cu muzica în film, alături de compoziţii de Willie Nelson şi Emmylou Harris. Documentarul beneficiază de un cântec original, „Never Gonna Tame You”, cântat de Blanco Brown şi scris de Diane Warren, nominalizată de 12 ori la Oscar şi co-producătoare a filmului. Director de imagine este Brian Pratt. 

„Astăzi, mustangii trăiesc unde noi nu trăim. Trebuie să găsim o modalitate prin care să-i păstrăm”, se spune în film. „Caii fac parte din fibra Americii. Ceea ce-i ameninţă pe ei, ne ameninţă pe noi”, a spus Redford. 

Luna viitoare, filmul va avea premiera la Newport Beach Film Festival, Heartland International Film Festival, Edmonton International Film Festival şi Film Fest 919.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.