Actorul Robert De Niro, co-fondator al Tribeca Film Festival, a anunţat luni că este avut în vedere ca ediţia de anul acesta să aibă loc cu prezenţă fizică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat citat de Variety, De Niro a declarat: „Pe măsură ce New Yorkul iese de sub umbra Covid-19, pare firesc să aducem oamenii laolaltă din nou, fizic, pentru cea de-a 20-a aniversare a festivalului”.

După ce anul trecut festivalul a avut loc online, acum este programat ca evenimentele dedicate filmului şi media să aibă loc, timp de 12 zile, în aer liber.

Tribeca FF a precizat că va colabora cu Departamentul de Sănătate al statului New York pentru a se asigura că toate adunările publice vor avea loc în conformitate cu protocoalele de siguranţă implementate în contextul pandemiei.

Ediţia de anul acesta este stabilită pentru 9 - 20 iunie, cu două luni mai târziu decât perioada în care avea loc de obicei. Evenimentele vor fi organizate în cinci cartiere, nu doar în Tribeca, cu proiecţii speciale pentru comunităţile din Bronx şi Queens.

„Tribeca este o comunitate a celor mai talentaţi şi flexibili naratori de pe planetă”, a spus Jane Rosenthal, co-fondator şi CEO al Tribeca Enterprises şi Tribeca Festival. „În 20 de ani, comunitatea noastră de creatori şi parteneri a devenit o familie. Suntem încântaţi să ne reunim vara aceasta, când Tribeca va deveni centrul divertismentului live în cartiere din New York City”.

Tribeca Festival a fost fondat în 2001, după atacurile din 11 septembrie, şi a devenit unul dintre cele mai importante evenimente din lume dedicate filmului independent. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.