Actorii Robert De Niro, Oscar Isaac, Anne Hathaway şi Donald Sutherland vor juca alături de Cate Blanchett în drama „Armageddon Time”, regizată de James Gray.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul este bazat pe experienţele trăite de Gray în timpul petrecut la şcoala Kew-Forest din Queens. Fred Trump făcea parte din consiliul şcolii private, unde fiul Donald Trump era elev. Directorul şcolii va fi personajul principal al filmului.

În luna mai a fost anunţat că Blanchett va juca în acest film produs de RT Features, care a mai colaborat cu Gray pentru „Ad Astra”, cu Brad Pitt în rol principal.

De Niro şi Hathaway au mai lucrat împreună pentru comedia „The Intern” (2015). Actorul american pregăteşte, împreună cu Leonardo DiCaprio şi regizorul Martin Scorsese, filmul „Killers of the Flower Moon”. Hathaway a jucat cel mai recent rolul principal în comedia „The Witches” (Warner Bros.), care urmează să fie lansată.

Săptămâna aceasta a fost anunţat că Oscar Isaac va fi protegonistul „London”, bazat pe o povestire a lui Jo Nesbo, care va fi regizat de Ben Stiller.

Donald Sutherland face parte din distribuţia thrillerului „The Burnt Orange Heresy”, alături de Mick Jagger, care va fi lansat în luna august.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.