Rob Halford, liderul trupei britanice Judas Priest, a anunţat că lucrează la un album blues, pe care îl va înregistra cu aceeaşi echipă cu care a colaborat pentru „Celestial”, apărut la finalul anului 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halford a declarat la podcastul „Paltrocast With Darren Paltrowitz” că printre cei cu care lucrează se numără fratele lui, Nigel, şi fiul basistului Ian Hill, scrie NME.

Pentru că în trecut el a vorbit despre posibilitatea înregistrării unui album solo blues, Paltrowitz l-a întrebat acum dacă există această posibilitate, iar muzicianul i-a oferit exclusivitatea: „Da, este deja început”.

„Lucrez la acest album blues cu fratele şi nepotul meu şi cu prieteni cu care am lucrat pentru albumul «Celestial». Ne-am simţit atât de bine împreună şi sunt foarte talentaţi. Iar chestia cu bluesul nu m-a părăsit vreodată - este parte din rock and roll”, a spus Halford. 

El a precizat că, încet, sunt puse laolaltă piese şi că nu există un termen limită de finalizare a discului.

La finalul acestei luni, Rob Halford - în vârstă de 69 de ani - va lansa autobiografia „Confess”, prin Hachette Books.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.