Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi la vârsta de 67 de ani din cauza unui cancer, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parte a dinastiei Kapoor, care domină de mai multe decenii Bollywood-ul, actorul a debutat, în 1970, în filmul tatălui lui, Raj Kapoor, „Mera Naam Joker”.

A devenit cunoscut în 1973, cu rolul principal din „Bobby”, o poveste romantică pentru adolescenţi.

Timp de două decenii, a jucat în peste 20 de filme de dragoste. Câteva dintre lungmetrajele în care a jucat în anii 1980 şi 1990 au generat încasări importante.

Talentat dansator şi cântăreţ, multe dintre piesele interpretate de el în filme sunt încă populare.

În 1980, s-a căsătorit cu actriţa Neetu Singh, iar fiul lor, Ranbir Kapoor, este un star al Bollywood-ului.

Vestea decesului a venit la o zi după ce a fost anunţat că actorul Irrfan Khan, cunoscut din „Slumdog Millionaire” şi „The Life of Pi”, a murit tot din cauza unui cancer. 

Rishi Kapoor a fost diagnosticat cu leucemie în 2018, iar în septembrie anul trecut a revenit în India după un an de tratament la New York.

El a fost internat miercuri, prezentând dificultăţi de respiraţie, a declarat fratele lui pentru Press Trust din India.

Familia a anunţat decesul printr-un mesaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.