Muzicianul britanic Ringo Starr, fost membru al grupului The Beatles, lucrează la un nou album de studio, al 20-lea al artistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul, care va împlini vârsta de 79 de ani în luna iulie, lucrează la acest nou material de câteva luni, a spus un reprezentant al său pentru Billboard fără a oferi mai multe detalii.

Pe 14 martie, inginerul de studio Bruce Sugar a publicat online o fotografie în care apare alături de Ringo Starr şi chitaristul All-Starr Band, Steve Lukather (membru fondator al trupei Toto), cu explicaţia: „Încă o zi minunată în studio”. 

În aceeaşi zi, Ringo Starr a scris pe Twitter: „Din nou în studio cu marele Steve Lukather. Pace şi dragoste”.

Cel mai recent album al lui Ringo Starr, „Give More Love”, a fost lansat în toamna lui 2017.

Recent, el a anunţat că a lucrat împreună cu Jenny Lewis pentru piesa „Heads Gonna Roll” de pe al patrulea album al ei, „On the Line”, care a fost lansat vineri.

Împreună cu All-Starr Band, el a pornit în turneu pe 21 martie, primul concert având loc în Funner (California), iar în aprilie va susţine nouă show-uri în Japonia. Din august, va cânta în Canada şi SUA. Între aceste concerte se numără şi prezenţa la festivalul din Bethel Woods care marchează 50 de ani de la Woodstock. La acelaşi eveniment, care are loc în paralel cu Woodstock 50, vor cânta Edgar Winter Band şi Arlo Guthrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.