Ringo Star, Elton John, Bryan Adams, Paul McCartney, Roy Orbison, Joan Jett, Lenny Kravitz, Garbage sunt câteva dintre starurile care i-au adus omagii legendarului Charlie Watts, membru al formaţiei The Rolling Stones, "cel mai elegant şi mai distins toboşar din rock and roll".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ringo Starr: "Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Charlie Watts pentru că ne vei lipsi prietene. Pace şi dragote familiei". 

Sir Elton John a scris pe Twitter: "O zi foarte tristă. Charlie Watts a fost ultimul baterist. Cel mai elegant bărbat şi o companie minunată". 

Bryan Adams: "RIP Charlie Watts, unul dintre cei mai mari toboşari rock din toate timpurile şi un adevărat gentleman. Condolenaţe familiei şi formaţiei". 

Paul McCartney a spus într-un mesaj video: "Condoleanţe formaţiei pentru că este o lovitură pentru ei. Charlie era o stâncă. Fantastic toboşar. Te iubesc, Charlie. Un om minunat. Multă dragoste familiei. Condoleanţe familiei". 

Roy Orbison a scris un mesaj alături de o fotografie în care apare cu Charlie şi formaţia sa în 1965: "Charlie Watts, legendarul toboşar de la The Rolling Stones, a murit astăzi, 24 august 2021. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Charlie şi familia lui". 

Lenny Kravitz: "Charlie Watts. Bătaia The Stones. Nu există cuvinte 6/2/41 - 8/24/21". 

Joan Jett and the Blackhearts: "Charlie Watts a fost cel mai elegant şi mai distins toboşar din rock and roll. A cântat exact ce a fost nevoie - nici mai mult, nici mai puţin. Este unic".

Garbage: "Ce legendă. Suntem trişti că pleci. Ai fost cel mai tare". 

Duran Duran: "Charlie Watts a fost o inspiraţie absolută pentru o legiune de baterişti încă din anii 1960. Un bărbat cu stil, demnitate şi calm. Stilul său simplu a fost o lecţie pentru noi toţi, când îl auzim pe Charlei cântând, ne dăm seama că nu este nevoie de a cânta excesiv, totul se rezuma la a servi formaţiei şi cântecului. Mulţumim, Charlie". 

Născut pe 2 iunie 1941, la Londra, Charles Robert Watts a crescut înconjurat de muzică şi în tinereţe era pasionat de sound-ul unora ca Jelly Roll Morton şi Charlie Parker. A început să cânte la tobe în timpul liceului, căruia i-au urmat cursuri de design grafic.

Atras de jazz, impunător pe scena emergentă londoneză, după cum îşi aminteşte Keith Richards în autobiografia „Life”, Watts a fost - cu greu - cooptat în The Rolling Stones, în 1963. Discret şi elegant, considerat unul dintre cei mai buni toboşari din toate timpurile, el a apărut pe toate albumele trupei lansate începând cu acel an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.