Rihanna şi CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, au făcut o donaţie de 4,2 milioane de dolari pentru ajutorarea victimelor violenţei domestice în timpul crizei sanitare provocate de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clara Lionel Foundation (CLF) a Rihannei şi Dorsey şi-au unit forţele pentru a sprijini victimele violenţei domestice din Los Angeles şi au oferit fiecare 2,1 milioane de dolari.

Donaţia comună de 4,2 milioane de dolari oferită Mayor’s Fund for Los Angeles va fi folosită pentru resurse în sprijinirea copiilor şi adulţilor victime, inclusiv prin adăposturi, hrană şi consiliere.

Potrivit Los Angeles Housing Authority, săptămânal, aproximativ 90 de oameni nu au putut fi primiţi în adăposturile deja pline de când ordinul de izolare la domiciliu a intrat în vigoare luna trecută. Grantul oferit ar trebui să acopere cheltuielile săptămânale pentru 90 de victime ale violenţei domestice timp de patru săptămâni.

„Victime ale violenţei domestice există în toată lumea, aşadar, acesta este doar începutul”, se arată în anunţul făcut de Rihanna şi Dorsey, citat de revista Rolling Stone.

Săptămâna trecută, fundaţia cântăreţei şi Shawn Carter Foundation a lui Jay-Z au donat 2 milioane de dolari pentru a ajuta muncitorii neînregistraţi, deţinuţii, oamenii fără adăpost şi vârstnicii, dar şi copiii lucrătorilor sanitari aflaţi în prima linie în combaterea Covid-19 din Los Angeles şi New York.

În luna martie, prin fundaţia sa, Rihanna a donat o rezervă de echipamente de protecţie statului New York. CLF a oferit, de asemenea, 5 milioane de dolari mai multor organizaţii din lume care încearcă să ajute lucrătorii sanitari şi comunităţile marginalizate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.